Besigtigelsesrejse til Spanien

Tag med Mediter Real Estate på besigtigelse og få en smagsprøve på det gode liv i Spanien.

Hvis du går med tanker om at tage en tur for at se på bolig i Spanien så kontakt os for en uforpligtende snak og drag nytte af vores kompetence og mangeårige erfaring.

Når du kommer til Spanien, møder du Mediters lokale danske personale, som bor og arbejder I området. Med vores store lokale kendskab og erfaring sikrer vi dig den bedst mulige rådgivning I forbindelse med din besigtigelse.

En besigtigelserejse med Mediter Real Estate, giver således et grundigt indblik i hvad det område af Spanien du er interesseret i, har at tilbyde og  mulighed for, at se relevante gensalgsboliger og bolig projekter.

Hos Mediter Real Estate behandler vi vores kunder, som vi selv ønsker at blive behandlet. Ikke noget pres, ikke noget stress, bare reelle, ærlige svar. Vi lytter til dine behov, finder ud af hvad du ønsker, og så gør vi os umage med at finde det ønskede til dig.

At købe bolig i Spanien handler ikke kun om bolig – det handler om livsstil.

Mediter Real Estates individuelle besigtigelser til Spanien strækker sig over maksimalt tre overnatninger. Vi tilbyder dig din egen personlige rådgiver, som ikke kun tilbyder sit kendskab til boliger, men også til området, skoler, livsstilen, fritidsaktiviteter og meget andet som du måtte have spørgsmål omkring. Du betaler selv rejse og ophold, men vi hjælper gerne med bestilling af indkvartering på enten hotel eller i lejlighed. Hvis det lykkes os sammen at finde din drømmebolig på besigtigelsesrejsen tilbyder vi at refundere udgifterne til rejse og ophold – dog maksimum 1.950 DKK pr. person, der har deltaget i besigtigelsen (Maksimum 2 personer.)

Vore besigtigelsesrejser indeholder følgende service

  • Hjælp med bestilling af indkvartering på enten hotel eller i lejlighed
  • Generel rådgivning herunder indledende finansiel og juridisk rådgivning
  • Din egen danske boligrådgiver/guide under hele opholdet
  • Transport til og fra lufthavnen i Spanien

Kontakt os for en boligsnak og mulighederne for en besigtigelsesrejse til Spanien.