Zenia Boulevard

Orihuela Costas centrum

Zenia Boulevard er et nyt kommerciel center, i hjertet af Orihuela Costa. Når du er i en krise, har nogle tendens til at stoppe op, og vente på bedre tider, mens andre siger “nu er det bedste tidspunkt at gøre din investering”. Immochan, der står bag Zenia Boulevard, har taget en chance i et område, hvor mange turister hvert år kører til butikker og indkøbscentre. Siden Zenia Boulevard åbnede sine døre tilbage i september 2012, har det kun gået en vej – frem. Successen er massiv. Tag på opdagelse i spændende butikker i et center, som er opført , som var det en landsby. På toppen finder du et stort og bredt udvalg af restauranter med tapas samt mad fra hele verden.

Butikkerne

Omkring 60 butikker er udlejet til lokale forretningsdrivene. Resten er nationale og internationale kendte mærkenavne, såsom Adidas, Alcampo, Bershka, Blanco, 7 Camicie, Decathlon, Geox, Guess, H & M, Jack & Jones, Lefties, Leroy Merlin, Lizarran, Mango, Massimo Dutti, Media Markt, Muerde la Pasta, Subway, Swarovski, Zara og Zara hjem plus mange mange flere.

Zenia Boulevard er mere end 160,000 m2 stort. Åbningen af ​​Zenia Boulevard har ført til en massiv vækst i det omkringliggende område. En masse af butikker og kommercielle enheder er åbnet, og flere er på vej. Derudover har Casinoet fra Torrevieja flyttet til Zenia Boulevard. Væksten har også ført til en massive succes i boligkomplekset Oasis Beach, som ligger ved siden af.

Tag en virtuel tur i Zenia Boulevard