Mediter Real Estate er et af de mest veletablerede skandinaviske ejendomsmægler selskaber på Costa Blanca/Alicante i Spanien

Vort enestående lokal kendskab betyder, at du behøver ikke lede længere i din søgen efter et mæglerselskab, som kan hjælpe dig med at finde den rette bolig, samt rådgive om alle forhold i bolighandlen.  Uanset om du søger en ferie-, investerings- eller permanent bolig, har vi et fantastisk udvalg af ejendomme, der kan matche dine krav og dit budget.

Ud over at hjælpe med at finde den rigtige bolig, med den rette beliggenhed – og selvfølgelig – til den rette pris, ser vi det som én af vores vigtigste opgaver, at have en god dialog om alle detaljer før, under og efter overtagelsen. Derved sikrer vi, at vores kunder hurtigt kommer i gang med at nyde den nye livsstil med bolig i Spanien.

Vi er stolte af vores ry som et seriøst og betroet ejendomsmægler firma med et enestående kendskab til området.

Vi blev etableret her i Spanien i 1999 og har siden hjulpet hundredvis af sælgere og købere.

Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende snak eller at ringe til os.

Læs hvad vores kunder siger om os

I Mediter Real Estate gør vi os umage med at finde den rette bolig i Spanien til vores kunder. Vi sælger ikke – men hjælper med at købe! Vi måler vores succes på vores kunders tilfredshed og de er vores bedste ambassadører. Mediter Real Estate rådgiver KUN om bolig køb og salg i Spanien og er i følge vores kunder gode til det!  Vi spørger altid vores kunder om vores service lever op til deres forventninger og vi tilstræber 100% kundetilfredshed.