Villamartin

Villamartin er et navn på en “by” i byen Orihuela Costa. Villamartin er dybest set en urbanisering, der startede i 1972, som har udvidet sig selv, særligt i løbet af det sidste årti – og er stadig voksende.

Vide0 © Alle rettigheder Feriebolig-spanien.dk

Villamartin er kendt for sine hvide boliger i middelhavsarkitektur, Villamartin Plaza, grøn kuperet natur og en 18-hullers golfbane i midten af området, også kaldet Villamartin.

Især siden år 2000, har området vokset meget i størrelse, med flere sub-urbanisationer, og består i dag af mere end 1,500 rækkehuse, lejligheder og villaer. Anslået bor der i området 18.000.

Villamartin Plaza ligger ved siden af ​​golfbanen. Udefra ser Plaza interessant, men når du er kommet ind, bliver du mødt af en utrolig charmerende plaza i midten, med mange restauranter af enhver slags, barer og caféer. Alle omgivet af charmerende lejligheder og palmetræer med papegøjer.

I udkanten af ​​Villamartin finder du endvidere 2 golfbaner, Las Ramblas og Campoamor Golf. Begge baner er godt designet, og giver dig en spektakulær udsigt.
Det kuperede grønne natur giver området en masse steder med fantastisk udsigt over Middelhavet, Torrevieja og resten af ​​Orihuela Costa. Dette giver stadig byggeselskaberne attraktive grunde at bygge på. Udsigtspunkterne, boligpriser og arkitekturen har resulteret i, at Villamartin i dag er en af ​​de mest populære områder at købe dit hjem eller feriebolig i.