Regler i Spanien i det nye “normale”

Regler i Spanien i det nye “normale”

Spanien er ude af alarm tilstanden og det  nye “normale” er indført med lidt forskelligheder i de enkelte regioner.

Det “nye normale” inkluderer kapacitets begrænsninger og brug af masker i næsten alle regioner.

Efter 98 dage i en alarmtilstand har den nye “normalitet” overtaget i Spanien. Kampen mod pandemien fortsætter, men siden søndag den 21. juni, er Spanien ikke længere i alarmstilstand, og en ny normalitet er begyndt.

Hvad er de almindelige regler i det nye “normale”.

Du skal fortsætte med at bruge maske, du skal bevare sikkerhedsafstanden og strenge hygiejneforanstaltninger for at forhindre infektioner, men rejser, møder og andre aktiviteter, er nu mere fleksible.

Hvad er reglerne i Valencia (Alicante – Costa Blanca)

Valencia-regionen, der inkluderer provinsen Alicante (Costa Blanca), vil i den nye fase opretholde de fleste af de samme foranstaltninger som der var  i fase 3 i af de-eskaleringsplanen, f.eks. med kapacitets bekrænsninger i butikker, restauranter og barer.  Det er tilladt at samles op til 800 mennesker til udendørs shows og koncerter, 50 personer i åbne rum og 25 på lukkede steder.

Du kan benytte strandene samt fælles pool- og haveanlæg.

Maske er obligatorisk for alle over seks år på offentlig steder, butikker, supermarkeder osv., samt steder der er åbne for offentligheden, hvor det ikke er muligt at opretholde distanceringsreglen på 2 meter.