Status for byggeriet fra Santa Rosalía Lake & Life resort

Status for byggeriet fra Santa Rosalía Lake & Life resort

Byggeriet af Santa Rosalía Lake & Life resort er godt i gang! Som det fremgår af billederne, er Europas største kunstige sø allerede færdig, og de første villaer er færdige og klar til at flytte ind i.

Santa Rosalía Lake & Life Resort er et stort, velgennemtænkt ferieresort, hvis hovedtræk bliver den store 124.000 m2 store “La Reserva”. La Reserva er hjertet af resortet og er et område med haver og den specialfremstillede sø. Søen bliver den største kunstige pool i Europa og vil have 17 000 m2 specialfremstillede strande. I La Reserva finder du også forskellige steder, hvor du kan nyde naturen og dyrke sport. Rundt om feriestedet er der også mere end fem kilometer stier og spor til løb og cykling.

I hele projektet vil der også blive plantet omkring 4000 træer rundt om resortet, hvilket vil skabe en afkølende og afslappende atmosfære. Desuden vil der være et uafhængigt butiksområde på 35 000 m2 lige ved siden af feriestedet med direkte adgang til vejen.

På resortet vil der være udpegede steder til alt fra beachvolleyball til discgolf, områder til cross-training og street workout, pentaque- og skakpladser. Hvis der er en aktivitet, der kan nydes udendørs, er der gode chancer for, at den findes her.

Lake & Life Resort ligger 30 km fra Murcia lufthavn og 90 km fra Alicante lufthavn.