Solen skinner næsten altid i Spanien

Vi har længe talt og drømt om hus i Spanien. Vi har brugt mange timer på nettet. Kigget på nyt og gammelt, stort og småt i både syd og nord. Men vi havde ikke helt modet på, at tage skridtet videre og gøre andet end bare tale og drømme.

Vi fik så, helt berettiget, en anbefaling på Mediter. Vi vovede os ud i telefonopkald, brae for at høre hvad mulighederne var. Dagen efter sad Carsten Lange i vores køkken – han var tilfældigvis i Danmark. Vi fik en meget behagelig introduktion til det lette boligkøb i Spanien. Det kunne tydeligt mærkes, at her var der styr på detaljerne.

Vi bestilte straks en besigtigelses reje og lavede en liste med kriterier og ønsker. Vi havde 3-4 meget hyggelige dage i Spanien, sammen med Gitte. Hun havde fundet en række boliger som passede præcis på vores ønsker og kriterier.

Vi kørte, vi kiggede, vi snakkede i 3 dage. Der blev arrangeret regnskaber og overblik, ved de boliger vi viste interesse for. Intet var overladt til tilfældighederne, og alle spørgsmål blev taget seriøse.

Så ca 1 måned efter at vi, i vores køkken, havde haft besøg af Carsten, skrev vi under på en købskontrakt af vores nye bolig i Spanien. Alt føltes godt i maven. der var sørget for kontakt til advokat. Der var sørget for oprettelse af bankkonti og forsikring, samt ansøgning til NIE nummer o.s.v. Det eneste vi skulle gøre var at glæde os til at komme til Spanien igen.

Vi kunne følge med i byggeprocessen via billeder, vi fra Mediter fik tilsendt løbende. Man skal dog huske – at ting tager tid – især i Spanien. Overtagelsen af vores hus trak ud. Men vi havde ingen bekymringer omkring dette, for vi vidste, at der var styr på tingene og fik løbende besked omkring hvor i processen vi nu var.

Efter overtagelsen, har der også været stor hjælp og støtte fra Mediter. Anette har været ved vores side når vi har haft behov for det. Hun er altid klar til at undersøge, opsøge og finde ud af, lige gyldig hvad vi finder på, og har behov for.

Vi er med i Club Mediter, hvilket er en meget stor tryghed, når man ikke selv lige er i nærheden.

Vi kan kun varmt anbefale huskøb gennem Mediter. Her får man en yderst professionel og en meget personlig og venlig behandling