Dorthe & Leif Nyholm

Dorthe og jeg har aktivt ledt efter bolig i Spanien i 14 år. I de 14 år har vi flere gange været tæt på at købe en bolig. Ved samtlige lejligheder har der manglet en fornemmelse af tryghed, som har fået  os til at udsætte købet.

Vi blev anbefalet Carsten Lange og Mediter Real Estate af Flemming Astrup fra “Ecco Touren” som mente vi burde se Las Colinas Golf & Country Club.

På Las Colinas Golf & Country Club fandt vi kombinationen af en super golfbane, høj kvalitets byggeri og en ejendomsmægler der gav os den fornødne hjælp og indsigt, der gav os tryghed til at tage springet.

Det har efterfølgende vist sig at være den helt rigtige beslutning. Dels har Las Colinas Golf & Country Club som resort og golfbane, til fulde levet op til det vi forventede af et resort og en bolig i Spanien.

Vi havde ikke fantasi til at forestille sig, hvilke udfordringer man som dansker møder, når man tror man kan lidt spansk, men det viser sig at man hverken kan gøre sig forståelig eller forstå noget som helst spansk på trods af, at man har bestilt ganske mange måltider og drikkevarer uden problemer……

Mediter Real Estate viser her med sin aftersales service, at ingen udfordringer er for store og detaljer som at få oprettet telefon, besøge advokat, tale med håndværkere og få hjælp til kontakt med det offentlige viser sig at være en uvurderlig hjælp. Det er en stor tryghed at vide, at de ikke er længere væk end en e-mail, et telefon opkald eller en smut tur til deres kontor i Orihuela Costa.

Vi vil ikke tøve et sekund med at anbefale Mediter Real Estate for en seriøs og hjælpsom bolighandel i Spanien.

Mange hilsner

Dorthe & Leif Nyholm