Tusinde tak for jeres store, personlige og professionelle håndtering af vores store drøm for at få vores eget, under de spanske himmelstrøg. Det som fra starten så ud til at være en kæmpe opgave, har I hjulpet os igennem, så vi allerede har kunne holde mange ferieuger, i det der for os, er drømmeboligen.

I har med jeres velafprøvede koncepter vist, at det med at købe en lejlighed i Spanien faktisk er en ”simpel” sag. De tre faser vi har været igennem, har alle været gennemført 100% og gennem alle faser har vi følt at det har været på vores præmisser. 

I har på alle punkter formået at give os ro i maven, og se muligheder fremfor begrænsninger. Lige fra første møde med Gitte, i lufthavnen, har hun ikke kun formået at fremvise os forskellige boliger, vi er også blevet guidet rundt i de områder vi søgte i. Gitte udviste en sublim viden om historie og kulturen i området, hvor vi i fremtiden skal holde vores mange ferier, og ud fra vores ønsker formåede vi sammen at finde vores drømmebolig. 

Inden vi forlod Spanien, havde vi besluttet os for en bolig, og vi blev derfor introduceret til Annette, der skulle hjælpe os igennem processen, frem til at vi kunne få vores nøgle til boligen. Hun skulle også hjælpe os med at finde møbler til den nye bolig. Anette formåede at spotte vores ønsker til en ”møbelpakke” som passede til vores ønsker. Samtidig med dette, håndterede Anette en masse praktiske ting for os, omkring kommunikation mellem bygherre, vores advokat og Mediter. Dette betød at vi fra Danmark kunne føle os trygge, også i denne proces.

Slutteligt, efter vi så har overtaget boligen og kommet fint til rette, kan I så også tilbyde en masse efterfølgende services. Dette betyder at vi kan holde ferie når vi har ferie og have ro i maven når vi er i Danmark, hvor I kigger efter lejligheder en gang pr. måned.

Endnu engang de største anbefalinger omkring det at benytte Mediter og deres medarbejdere til et trygt og problemfrit boligkøb i Spanien, og en stor tak for jeres store personlige engagement