Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club – A world apart

På Orihuela Costa, syd for Alicante, er der et område som er meget anderledes:
Las Colinas Golf og Country Club. Et område på 3.3 millioner fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet , der er tilpasset naturen og omgivelserne. Et sted at “flygte” til og nyde omgivelserne med de naturskønne stier der smyger sig gennem den oprindelige flora samt appelsin og citron plantager. Las Colinas Golf & Country Club er et af de mest ambitiøse resorts projekter ved Middelhavet. Â Der er beliggende i privilegerede omgivelser, hvor natur, enestående terræn og nærhed til kysten er kombineret i perfekt harmoni.
Velkommen til: “A world apart…”

En oase af luksus og ro

Resortet strækker sig over ca. 3.300.000 m2, og adgangen dertil foregår gennem en naturlig kløft, som åbenbarer en fantastisk udsigt over havet, et naturreservat og golfbanen. Resortet, hvis navn kan oversættes ordret til “bakkerne”, har sit navn fra det unikke terræn, som er med til at give dig privilegerede omgivelser. Las Colinas Golf & Country Club er en udvikling, som passer ind i naturen og respekterer sine omgivelser og miljø.

Miljøbeskyttelsesplan

Projektet omfatter en plan for bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse, udarbejdet af Valencia Universidad Politécnica. Planen sætter krav til lave niveauer af støj og lys “forurening” og beskyttelse af naturen og den oprindelige vegation.

Las Colinas Golfbane

Las Colinas Golf & Country Club kan prale med en verdensklasse golfbane af høj kaliber designet til at tiltrække de bedste internationale turneringer. Denne bane er gearet til både amatører og professionelle. Banen, designet af Cabell B. Robinson, er det første element, som du vil se, når man kører gennem den fantastiske naturlige slugt, som danner indgangen til resortet. Banen løber på tværs af dalen, omgivet af bakker og med Middelhavet som baggrund. Banen naturen giver golfspillerede en spændende udfording, mens naturlige omgivelser gør det en idyllisk oplevelse.

Golfbanen, der strækker sig tværs over dalen mellem bjergene, tilpasser sig med flotte kurver, og blander naturligt ind i landskabet. Bredde fairways, design af bølgende greens, og de mange teesteder på hvert hul giver banen en stor alsidighed, og betyder at banen er egnet til professionelle konkurrencer, samtidig med enhver spiller oplever et behagelig, sjov og overkommelig spil.

Las Colinas Beach Club

Blot få minutter fra Las Colinas Golf & Country Club, på strandpromenaden ved La Glea stranden i Campoamor, er der et privat gemmested med udsigt til havet: Las Colinas Beach Club.

Det er det perfekte sted at slippe væk fra verden og nyde solen, stranden og havet, uanset om det er tilbagelænet på en solstol ved siden af infinity poolen, eller siddende på dækket af caféen, blandt prægtige palmer, med idyllisk udsigt ud over Middelhavet.

Las Colinas Beach Club har også omklædningsrum, separat børnepool samt en privat parkeringsplads.