Pia og Vagns boligkøb i Spanien

Pia og Vagns boligkøb i Spanien

Hvis du går og drømmer om et huskøb i Spanien, så er du langtfra den eneste. Mange danskere har taget springet og købt hus i det solrige Spanien. To af dem er Pia og Vagn. De købte i foråret 2019 en bolig, med hjælp fra Mediter Real Estate. De har skrevet nogle ord om selve oplevelsen, så læs med her: 

“Tusinde tak for jeres store, personlige og professionelle håndtering af vores store drøm for at få vores eget, under de spanske himmelstrøg. Det som fra starten så ud til at være en kæmpe opgave, har I hjulpet os igennem, så vi allerede har kunne holde mange ferieuger, i det der for os, er drømmeboligen.

I har med jeres velafprøvede koncepter vist, at det med at købe en lejlighed i Spanien faktisk er en ”simpel” sag. De tre faser vi har været igennem, har alle været gennemført 100% og gennem alle faser har vi følt at det har været på vores præmisser. 

I har på alle punkter formået at give os ro i maven, og se muligheder fremfor begrænsninger. Lige fra første møde med Gitte, i lufthavnen, har hun ikke kun formået at fremvise os forskellige boliger, vi er også blevet guidet rundt i de områder vi søgte i. Gitte udviste en sublim viden om historie og kulturen i området, hvor vi i fremtiden skal holde vores mange ferier, og ud fra vores ønsker formåede vi sammen at finde vores drømmebolig. 

Inden vi forlod Spanien, havde vi besluttet os for en bolig, og vi blev derfor introduceret til Annette, der skulle hjælpe os igennem processen, frem til at vi kunne få vores nøgle til boligen. Hun skulle også hjælpe os med at finde møbler til den nye bolig. Anette formåede at spotte vores ønsker til en ”møbelpakke” som passede til vores ønsker. Samtidig med dette, håndterede Anette en masse praktiske ting for os, omkring kommunikation mellem bygherre, vores advokat og Mediter. Dette betød at vi fra Danmark kunne føle os trygge, også i denne proces.

Slutteligt, efter vi så har overtaget boligen og kommet fint til rette, kan I så også tilbyde en masse efterfølgende services. Dette betyder at vi kan holde ferie når vi har ferie og have ro i maven når vi er i Danmark, hvor I kigger efter lejligheder en gang pr. måned.

Endnu engang de største anbefalinger omkring det at benytte Mediter og deres medarbejdere til et trygt og problemfrit boligkøb i Spanien, og en stor tak for jeres store personlige engagement”.

Dette var de fine ord som Pia og Vagn havde at sige om hele processen omkring boligkøb i Spanien. Er du nysgerrig på at høre mere om de forskellige faser Pia og Vagn fortæller om? Så læs med her, hvor vi går lidt i dybden med hvad vi kan hjælpe med:

Besigtigelsersejser

Efter at have defineret jeres budget og finansielle muligheder, anbefaler vi altid at at man så tidligt som muligt i processen tager på en besigtigelsesrejse til Spanien. Således skaber I de bedste forudsætninger for at få indsigt samt skabe et godt og grundigt beslutningsgrundlag, for hvilket områder eller beliggenheder, og hvilken type bolig der passer jeres ønsker, drømme og krav. Eftere en besigtigelsesrejse vil I opleve at I kender områderne meget bedre og I kan nu meget lettere undersøge markedet via internettet, da man nu har et forhold til de områder der nævnes på nettet, eller måske endda finde drømmeboligen på selve rejsen. Læs mere om besigtigelsesrejser her

Aftersales Service – Indretning, møbler og meget mere

Når først drømmeboligen er købt, er der mange praktiske ting der står for døren. Erfaringer viser, at det er et krævende arbejde, at indrette sin nye spanske bolig. Specielt foregår mange ting anderledes i Spanien end hvordan vi er vant til i Danmark.  Derfor, kan et indretningsprojekt udvikle sig til en tidskrævende affære, hvor en hjælpende hånd fra en erfaren og lokalt kendt Mediter Real Estate medarbejder vil være kærkommen.

Derfor, tilbyder vi selvfølgelig også at hjælpe i dette forløb. Vi bor og opholder os i området og kender “slagets” gang. Vi har gennem mange år erfaret hvilke faldgrupper og leverandører man bør undgå. Vi har gode kontakter til serviceorienterede møbel- og inventarforretninger, samt håndværkere og kan dermed spare dig for både tid og penge. Hvis du ønsker det, kan vi sørge for, at alt er kommet på plads i din nye bolig, så du fra første dag kan nyde din ferie og slappe af, når du kommer til Spanien. Læs mere om vores aftersales services her. 

Club Mediter – Eftersyn af din bolig hver måned

Sidst, men ikke mindst, vil vi nævne Club Mediter. Det er et fantastisk tilbud til dig som ønsker problemfri servicering af din bolig. Da de fleste ikke opholder sig permanent i deres bolig i Spanien, er der ofte et behov for hjælp til vedligeholdelsen af denne. Hos Mediter Real Estate har vi vores egen serviceafdeling der kan hjælpe med alle behov. Denne kalder vi “Club Mediter”. Club Mediter tilbyder at tage sig af din spanske bolig, når du ikke selv har mulighed for det. Vi tilbyder en lang række services, som kan tilfredsstille de flestes behov, hvad enten man vil leje boligen ud eller ej. Vi servicerer alle typer ejendomme lige fra lejligheder til individuelle villaer. Læs mere om Club Mediter her. 

Ring og hør mere. Vi kan også hjælpe dig

Hvis dette har gjort dig nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe dig, med at finde din drømmebolig i Spanien, så giv os et kald – vi er klar i telefonen eller over chatten til at hjælpe.